Er is heel wat slecht financieel advies te vinden... 

Wat als jij een heldere formule had die je helpt berekenen,
hoeveel je best spaart voor vandaag, morgen en in de toekomst,
ondertussen je schulden afbouwt EN nog steeds kan genieten van het leven?

Het is mogelijk... als je je getallen kent!
Petra Saenen

Belle Scarpe +

2020 heeft heel wat pagina’s gehad die we snel wilden omslaan.  Bij het omslaan van sommige van die pagina’s in ons boek was jij onze ‘helpende hand’. Merci daarvoor! 

Vertrouwen staat hier in het vet gedrukt en daar zijn we je heel dankbaar voor. 

Joris Evens

Expert in Financiële Gemoedsrust 

In deze gratis challenge, krijg je 3 eenvoudige en snelle oefeningen:

Ik weet dat je op zoek bent naar financiële gemoedsrust en dat controle en inzicht over je geld hierbij helpen. En ik weet dat deze oefeningen je daarbij zullen helpen.

Helderheid

Bereken de grootte van je noodfonds en je spaardoelen. 

En maak een plan, om je schulden af te lossen, dat deze keer wel werkt voor jou.

Steun en inzicht

Krijg hulp van een expert in financiële gemoedsrust die jou voor  ging op deze reis.

Vertrouwen

Doe de oefeningen op je eigen tempo en krijg het vertrouwen en de inzichten die je nodig hebt om je beter te voelen met je geld.

Over Joris

Er zijn zoveel "adviseurs" die je vertellen hoeveel je moet sparen en hoe je dat best doet (crypto, aandelen, vastgoed,...)

Ik geloof dat een plan enkel werkt als het ook voor jou werkt.


Als Geregistreerd Life Planner met meer dan 10 jaar ervaring in de financiële wereld weet ik dat ontdekken wat jij nu echt belangrijk vindt in dit leven en vervolgens een plan maken om dat ook te realiseren, de snelste en meest duurzame methode is.


Daarom help ik je graag bij het plannen van jouw ideale leven zodat die financiële gemoedsrust die je zoekt, er snel kan komen.


Wat klanten over mij vertellen

Petra Gielen

Architect

Dankzij de gerichte no-nonsense aanpak van Joris, durfde ik doelen stellen en ontdekte ik snel concrete stappen in de juiste richting.   

Maarten

IT

Een tweede verblijf kopen omdat 'iedereen' dat doet rondom me, daar word ik dus niet blij van. Een hele grote dankjewel voor dat inzicht! 

Anne de ron

Verzekeringsagent

Mij heeft het alvast nog eens stevig met mijn 2 voeten op de grond gezet en doen beseffen dat ik mijn manier van leven voor een groot stuk zelf in handen heb. Het heeft mij doen inzien hoe belangrijk het is om hier ook bewust tijd voor te maken en concrete stappen uit te werken om ook effectief de juiste dingen te gaan doen, die dingen die voor mij persoonlijk écht van tel zijn. Merci voor de goeie vibes😊 

Zei ik al dat het GRATIS is? Geen kleine lettertjes, beloofd...Start vandaag nog met het vinden van Financiële Gemoedsrust door je Getallen te kennenDisclaimer: De Ken Je Getallen Challenge is alleen gemaakt als een educatief en informatief hulpmiddel. Geen enkele informatie in deze cursus mag worden opgevat als investeringsadvies, juridisch of fiscaal advies dat specifiek is voor jouw situatie en omstandigheden. Alle grafieken, figuren en grafieken zijn alleen ter illustratie en de uitkomst  van je rekenmachine is gebaseerd op de door jou ingevoerde gegevens. JorisEvens.be is niet verantwoordelijk voor de juistheid of volledigheid ervan.

We raden je ten zeerste aan om specifieke vragen met betrekking tot jouw situatie te ontdekken en te bespreken met jouw eigen beleggingsadviseur, verzekeringsmakelaar, juridische of fiscale professional, als je die behoefte hebt. De uitvoering van de actiepunten die worden bepaald door de voltooiing van deze challenge en het resulterende plan is jouw eigen verantwoordelijkheid.