Klanten vertellen:

Bedankt!

"Bedankt om echt naar mij te luisteren!"

profile-pic
Anoniem

Een compleet beeld van wat ik écht wil!

Stelselmatig liet Joris me heel bewust worden van mijn levensdoelen en -dromen, waarbij hij me zelf de obstakels liet ontdekken die me zo dikwijls weerhouden van de verwezenlijking van die dromen en doelen.Door de groeikansen kwam ik tot een compleet beeld van wat ik écht wil, wat ik nodig heb om gelukkig in het leven te staan en zag ik zelf de oplossingen om te komen naar een leven in balans.De sessie werd gevolgd via Teams met in totaal 7 collega ondernemers (die intussen meer zijn geworden dan collega’s alleen). Er was meteen een open sfeer waarbij Joris zeer goed modereerde en oog had voor elk individu.De teamsessies bleven beperkt tot max 1 uurtje per week en daarbij kregen we nog huis- en denkwerk mee waar ieder naar eigen vermogen iets mee kon doen.Tegen de 4e en laatste sessie werden er veel plannen gesmeed en geconcretiseerd met echte stappen die genomen gaan worden. Voor iedereen is het volgen van deze sessies een aanrader ! @Joris : nog heel veel succes met je prachtige aanpak!

profile-pic
Geert Van Bael
Ondernemer

Unieke combinatie

"Joris bezit een unieke combinatie van financiële kennis en empathisch vermogen om belangrijke inzichten over te brengen"

profile-pic
Jan V.

Sneller en beter kiezen

Ik wou enkele keuzes maken om financieel en zakelijk te groeien. Dankzij zijn duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden en voor- en nadelen van elke optie, kon ik sneller kiezen. Joris pakt het op een menselijke manier aan, geeft duidelijke adviezen en stelt kritische vragen waardoor de oplossing voor handen ligt. Waarover ik in het verleden twijfelde welk de beste oplossing is, heb ik nu veel meer duidelijkheid gekregen. Joris is eerlijk, betrouwbaar en geeft goede adviezen.

profile-pic
Stijn Brusselaers
Zaakvoerder super-helt

Mijn leven zelf in handen

Dag Joris, mag ik je nog ontzettend veel succes wensen met jouw nieuwe onderneming in de toekomst? Mij heeft het alvast nog eens stevig met mijn 2 voeten op de grond gezet en doen beseffen dat ik mijn manier van leven voor een groot stuk zelf in handen heb. Het heeft mij doen inzien hoe belangrijk het is om hier ook bewust tijd voor te maken en concrete stappen uit te werken om ook effectief de juiste dingen te gaan doen, die dingen die voor mij persoonlijk écht van tel zijn. Ook de verhalen en tips van anderen zijn hierbij heel waardevol geweest. Merci voor de goeie vibes! 😊

profile-pic
Anne De Ron
Ondernemer

Aanrader

Ik vond het een fijne en nuttige challenge! In deze toffe groep herkende ik een aantal situaties bij mezelf en leerde ik hoe zij anderen dit aanpakken en ermee omgaan. Zeker een aanrader voor andere ondernemers in deze hectische tijd. Bedankt voor alles.

profile-pic
Gert Maes
Ondernemer

Vertrouwen is de sleutel!

2020 heeft heel wat pagina’s gehad die we snel wilden omslaan, pagina’s die we niet gaan herlezen omdat ze te moeilijk waren of te veel emotie oproep. Bij het omslaan van sommige van die pagina’s in ons boek was jij soms onze ‘helpende hand’. Merci daarvoor! Vertrouwen staat hier in het vet gedrukt en daar zijn we je heel dankbaar voor.

Zeer veel inzichten in onze huidige en toekomstige financiële situatie

Wij wilden weten hoe we er op onze oude dag financieel zouden voorstaan en of dat OK was. Duidelijkheid over onze financiële situatie wanneer we op pensioen gaan. Zal dat voldoende zijn? En indien niet, welke stappen moeten we ondernemen om het in orde te brengen. Tijdens het traject met Joris hebben we eerst uitgebreid stilgestaan bij onze dromen. Hoe en waar willen we onze oude dag doorbrengen. Gelukkig liggen onze dromen dicht bij elkaar. Daarnaast zijn er ook enkele frustraties naar boven gekomen over 'wat als er iets met Jan gebeurt?'. Die zijn heel snel bij de horens gevat zodat die frustraties onmiddellijk van de baan waren. Het traject zette ons echt aan het denken, waarbij er plots een enkele verschillen qua verwachting naar de toekomst naar boven kwamen. Nu we ons van die verschillen bewust zijn kijken we op een andere, betere manier naar de toekomst. Op het einde van het traject hadden we een zeer duidelijk beeld over onze financiële toekomst en welke stappen er nog moeten ondernomen worden. Het doet deugd om te zien dat onze toekomstdromen haalbaar zijn. Joris is een warm, zacht en geduldig persoon. Hij luistert zeer aandachtig en bewijst elke keer opnieuw dat hij ons 'dossier' zeer grondig kent. Zeer fijn om mee samen te werken.

profile-pic
Jan Buskens en Kathleen Dhooge
Zaakvoerder Baas Over Je Tijd

De oplossing lag binnen handbereik

Bedankt nog voor je tijd. Heb er echt iets aan gehad. Je hebt mijn echte vraag gehoord en/of ik heb ze althans door gesprek bij mezelf gevonden en je hebt me echt het gevoel gegeven dat er oplossingen liggen. Dus heel graag laat ik het niet koud worden, nu rechtop mijn doel af, beetje daadkracht en richting die mooie versie 😉 Nog voor ik uw straat uit was (En die is kort) dacht ik: doeme, An, de oplossing lag gewoon binnen handbereik 😂 niet dat er nu al de oplossing is, maar het heeft me echt een inzicht en positieve vibe gegeven in waar ik naar toe wil...nu vast houden 😉

profile-pic
An Elen

Plannen en doen!

Tijdens de challenge leerde Joris mij, op basis van zijn ervaringen en de oefeningen, om stil te staan. Stil te staan bij wat ik eigenlijk echt belangrijk vindt. Ik noem ze mijn verborgen verlangens. Waar wil je werk van maken, en waarom. Wanneer en hoe? Door hier een aantal weken over na te denken wordt het plots duidelijk. Je komt week na week dichter bij het gevoel dat je ‘eindelijk’ door hebt wat er miste. En de goesting om het roer om te gooien is bijgevolg groot wanneer je het dan beseft. Ik omschreef het als een eureka-momentje. Nu is het aan mij om de plannen en andere doelen en obstakels op een concrete manier te omschrijven en aan te pakken. Plannen en doen! Ik heb er alvast goesting in.

profile-pic
Margaux Baeyens
Ondernemer

Actie!

Dankzij de gerichte no-nonsense aanpak van Joris, durfde ik doelen stellen en ontdekte ik snel concrete stappen in de juiste richting.

profile-pic
Petra Gielen
Ondernemer