Hoe  ondernemers hun uitstelgedrag oplossen met een persoonlijk actieplan.

In deze training ontdek je:

1) Hoe je kan ontdekken wat je echt belangrijk vindt in jouw leven.


2) De negatieve impact van deze vorm van zelfsabotage. En wat je eraan kan doen!


3) Hoe je financiële keuzes leert maken die je echt helpen.


4) Hoe je voor gemoedsrust in je gezin kan zorgen.


5) Wat het voor jou betekent om het beste leven te leiden met het geld dat je nu al hebt.

Om volledig transparant en authentiek te zijn: ik doe een speciaal aanbod aan het eind, maar alleen als je hulp wil om deze tactieken en strategieën te implementeren. Is dit verplicht? Nee absoluut niet. Krijg je dezelfde waarde en inzichten zelfs als je me niet wil spreken? 100% ja. Sommige mensen volgen de training, implementeren het zelf, en breken daarmee door. Andere mensen zien de mogelijkheden en kansen, en weten dat met mij samenwerken precies is wat ze nodig hebben om sneller betere resultaten te krijgen. De keuze is 100% aan jou, maar ik hoop dat je in ieder geval deelneemt aan de training, meld je aan, en laat me weten wat je ervan vindt!

BELANGRIJK: Alle genoemde resultaten in de training zijn door mij behaalde resultaten en soms van bestaande klanten of klanten of uit het verleden. Begrijp dat deze resultaten niet voor iedereen weggelegd zijn. Ik kan je niet garanderen dat je dezelfde resultaten haalt. Het is afhankelijk van vele factoren als jouw achtergrond, ervaring, en werk ethos. Alles dat met een verandering te maken heeft, omvat risico, inzet en daadwerkelijke actie. Als je niet bereid bent dit te accepteren, als je niet wil veranderen, als je geen tijd hebt om in jezelf te investeren of als je niet uit je comfortzone wil komen: MELD JE DAN AUB NIET AAN VOOR DEZE TRAINING.  
Tot slot geef ik ook graag mee dat dit geen hocus-pocus oplossing is waarbij je snel rijk gaat worden. Dit kan je misschien ergens anders vinden maar niet in deze training. 


Mijn doel is om zoveel mogelijk ideeën en concepten met je te delen om je te helpen beter geïnformeerd te zijn, wat je op jouw beurt zou moeten helpen betere financiële beslissingen te nemen. 

Disclaimer: ik ben geen financieel adviseur en niets wat ik zeg of deel mag door jou worden geïnterpreteerd als financieel advies.


© 2020. Alle rechten voorbehouden